Home 9 Project 9 Het Coachpunt
Het Coachpunt

De uitgebalanceerde combinatie van beelden, tekst en juiste plaatsing van elementen maken het in 1 oogopslag overzichtelijk voor de bezoeker.

home coachpunt
over ons coachpunt
landing pagina coachpunt
Het Coachpunt

Het Coachpunt is een personal coaching bedrijf. Het Coachpunt biedt verschillende methodes aan, zols Bokscoaching, Lifecoaching/Mentalcoaching, Jongerencoaching en een eigen programma genaamd ManUp!.

Hoe hebben wij deze opdracht voltooid.

Het Coachpunt heeft verschillende trajecten om een persoon te helpen in een moeilijke situatie. Mensen die bij Het Coachpunt komen hebben vaak weinig zelfvertrouwen of zitten in een burnout.

De uitdaging

Mensen moeten in een oogopslag kunnen zien welke trajecten Het Coachpunt te bieden heeft. Ook moet er direct contact opgenomen kunnen worden en de USPS duidelijk in beeld.

De oplossing

Door middel van de juiste elementen op de goede plekken te zetten hebben we er voor gezorgt dat het in 1 oogopslag duidelijk is wat Het Coachpunt te bieden heeft. Mensen kunnen direct via Whatsapp contact opnemen of Advies aanvragen via de opvallende knop. Ook zijn de USP’s direct in beeld en worden de 3 populairste trajecten meteen getoond.

Tyncreate-Launch-Icon

Oplevering

2022 K1

wordpress

Platform

WordPress

Tyncreate-Sample-Logo

Klant

Het Coachpunt

Bekijk hier de Hoogtepunten

Hiernaast hebben wij een aantal screenshots uit de website geplaatst, zodat je een beeld van de verschillende pagina’s kan krijgen.