Home 9 Website laten maken

Website laten maken Leiden

Vertrouwd door tientallen tevreden klanten
Wij leveren maatwerk
Tot 70% betere user experience
Website laten maken

Tijd voor een website die gaat scoren?

Wij bieden dé oplossing! Wij maken functionele webdesign’s. Alle sites die wij bouwen zijn geoptimaliseerd voor Google. Dit betekent dat de websites beter worden gevonden in Google. Wij worden beoordeeld met een 4.8 uit 5 door klanten op Google.

Bel mij terug Webdesign Leiden

Stap 1 van 2

onze Prijzen

Kies uw Pakket

Hieronder vindt u onze verschillende pakketten

BASIS

 

€549 v.a. prijs

Gratis Proefontwerp

SEO Vriendelijk voor Google

Social media integratie

1 Jaar Gratis Hosting (Inbegrepen)

Gratis SSL Beveiliging

Modern website Design

Responsive Design

Conversie Optimalisatie

10-pagina website

Google maps integratie

Gebruiksvriendelijk CMS

Snelheid Optimalisatie

STANDAARD

 

€849 v.a. prijs

Gratis Proefontwerp

SEO Vriendelijk voor Google

Social media integratie

1 Jaar Gratis Hosting (Inbegrepen)

Gratis SSL Beveiliging

Modern website Design

Responsive Design

Conversie Optimalisatie

20-pagina website

Google maps integratie

Gebruiksvriendelijk CMS

Snelheid Optimalisatie

PREMIUM

 

€1149 v.a. prijs

Gratis Proefontwerp

SEO Vriendelijk voor Google

Social media integratie

1 Jaar Gratis Hosting (Inbegrepen)

Gratis SSL Beveiliging

Modern website Design

Responsive Design

Conversie Optimalisatie

30-pagina website

Google maps integratie

Gebruiksvriendelijk CMS

Snelheid Optimalisatie

WooCommerce Integratie

aan het werk

Professionele website laten maken​

Wilt u een nieuwe website laten bouwen of wilt u een nieuw design voor uw website? Dan bent u hiervoor bij Tyncreate aan het juiste adres. Onze ervaren specialisten staan voor je klaar om een website te realiseren die aan jou eisen voldoet. Hierbij denken wij niet alleen aan het “conversie gericht” maken van de website, maar wij horen ook graag wat uw ideeën zijn over de website. Wij zullen deze in combinatie met onze visie perfect samenbrengen. Als je door ons je website laat maken, dan zorgen wij ervoor dat je aan het einde van het traject 100% tevreden bent.

Website laten maken kosten​

Wanneer u een nieuwe website laat maken heeft u natuurlijk een bepaald budget te besteden. Wat kost een website laten maken nou eigenlijk. De kosten van een nieuwe website kunnen uiteenlopen. Hierbij zijn een aantal factoren van belang. Hoeveel pagina’s wilt u in de website, hoeveel functionaliteiten moet de website bevatten, hoeveel content moet er door ons geschreven worden of schrijf je deze zelf. Voor al deze verschillende aspecten hebben wij precies de juiste websitepakketten samengesteld. Voor onze pakketten klikt u hier.

Ons Web Design Proces

Tyncreate-Kennismaking

Kennismaking

Tyncreate-Mockup

Mockup

wordpress

Design met WordPress

Tyncreate-Final-Design

Oplevering

Kennismaking

1

Kennismaking

Voor we een website voor je kunnen gaan maken, zouden we graag wat meer te weten komen over je bedrijf. Dit kan face to face of telefonisch, net wat u het prettigst vind.

In een kennismakingsgesprek stellen we enkele simpele vragen zoals “Wat wil je op de website tonen?” en “Wat wordt de domeinnaam van je website?“. Ook zullen we wat meer over onszelf vertellen en waar onze expertise ligt.

Ontwerp

2

Mockup

In deze fase zullen wij een visueel beeld maken van hoe uw website er uit kan komen te zien. Hierbij maken we als eerste de homepagina. Je krijgt op deze manier een goed beeld van hoe je website eruit kan komen te zien en na goedkeuring gaan we naar de volgende fase.

3

Ontwikkeling met WordPress

Voor de ontwikkeling maken wij gebruik van builders in WordPress, waarbij wij vanaf scratch een compleet nieuw template voor je maken.

Een belangrijk voordeel van WordPress is dat de tool volledig te optimaliseren is voor Google. Daarnaast is het ook erg makkelijk in gebruik voor jou als klant. 

Oplevering

4

En Klaar!

Na de test fases en revisie rondes met jou als klant, kunnen we bij goedkeuring de site gaan overzetten. Dit kan op een server van ons of uw eigen hosting, net wat je zelf het prettigst vind. 

Wanneer de site live is rest er voor ons alleen nog het SEO gedeelte (optioneel) en onderhoud aan de website als updates etc.

Uitgelichte Projecten

WordPress Website laten maken​

Als ondernemer wilt u natuurlijk een professionele website. Een wordpress website laten maken professioneel door Tyncreate is dan een goede keuze. Wij maken websites die speciaal gericht zijn op het behalen van meer conversies. Wij hebben ruime ervaring met WordPress en meer dan 100 WordPress websites in beheer. Onze visie is altijd gericht op de toekomst en wij gaan dan ook altijd voor de langdurige samenwerking met klanten. Wij denken graag met je mee. Graag een compleet nieuwe WordPress website? Dan ben je bij Tyncreate aan het juiste adres. Wij helpen je graag aan een succesvolle en mooie nieuwe website.

Goedkoop een WordPress website laten maken​

Wil jij goedkoop een WordPress maatwerk website laten maken? Dan sta je op het punt om een goede keuze te maken! Steeds meer websites gebruiken het WordPress CMS. WordPress begon ooit als een website voor bloggers, maar tegenwoordig kan je er alle kanten mee op. Je kunt bijvoorbeeld professionele websites, webshops en blogsites maken. Er zijn veel plug-ins die je erbij helpen je website beter te maken. Denk hierbij aan zichtbaarheid voor google of het veiliger maken van je website. Al met al is WordPress een ideaal en toegankelijk platform voor iedereen.

Zakelijke website laten maken​

Als ondernemer ben wil jij graag een professionele website. Hiervoor wil je een website die perfect bij jouw onderneming aansluit. Om dit te realiseren gaan we samen in gesprek en luisteren wij goed naar jouw eisen en wensen. De eerste stap die we nemen voor het maken van jouw website is de designfase. Hierbij werken wij met een live mock-up. Je kunt dan live door je mock-up heen scrollen alsof het een echte website is. Nadat wij dit met jou hebben besproken gaan we de website ontwikkelen. Hierbij word de mock-up helemaal uitgewerkt tot een professionele website.