Home 9 Webshop laten maken

Webshop laten maken Leiden

Vertrouwd door tientallen tevreden klanten
Wij leveren maatwerk
Tot 70% betere user experience
Webshop laten maken Leiden

Tijd voor een webshop die gaat scoren?

Wij bieden dé oplossing! Wij maken functionele webdesign’s. Alle sites die wij bouwen zijn geoptimaliseerd voor Google. Dit betekent dat de websites beter worden gevonden in Google. Wij worden beoordeeld met een 4.8 uit 5 door klanten op Google.

Bel mij terug Webdesign Leiden

Stap 1 van 2

Kies uw Pakket

BASIS

 

€549 v.a. prijs

Gratis Proefontwerp

SEO Vriendelijk voor Google

Social media integratie

1 Jaar Gratis Hosting (Inbegrepen)

Gratis SSL Beveiliging

Modern website Design

Responsive Design

Conversie Optimalisatie

10-pagina website

Google maps integratie

Gebruiksvriendelijk CMS

Snelheid Optimalisatie

STANDAARD

 

€849 v.a. prijs

Gratis Proefontwerp

SEO Vriendelijk voor Google

Social media integratie

1 Jaar Gratis Hosting (Inbegrepen)

Gratis SSL Beveiliging

Modern website Design

Responsive Design

Conversie Optimalisatie

20-pagina website

Google maps integratie

Gebruiksvriendelijk CMS

Snelheid Optimalisatie

PREMIUM

 

€1149 v.a. prijs

Gratis Proefontwerp

SEO Vriendelijk voor Google

Social media integratie

1 Jaar Gratis Hosting (Inbegrepen)

Gratis SSL Beveiliging

Modern website Design

Responsive Design

Conversie Optimalisatie

30-pagina website

Google maps integratie

Gebruiksvriendelijk CMS

Snelheid Optimalisatie

WooCommerce Integratie

aan het werk 2

Professionele webshop laten maken​

Wilt u een professionele webshop laten maken? Tegenwoordig is online verkopen de nieuwe manier van geld verdienen met je winkel. Maar hoe start je? Een webshop laten maken doe je bij ons!

Wij hebben veel ervaring met het opzetten en maken van conversie gerichte webshops. Daardoor weten wij precies wat er allemaal voor nodig is om successen te behalen met uw webshop. Wij passen de beste technieken toe en zorgen voor een professionele webshop.

Webshop laten maken kies voor maatwerk

Bent u op zoek naar een professionele webshop? Of Wilt u graag een complexe maatwerkoplossing voor uw website? Ons team, met front- en backend developers, is gespecialiseerd in het aanleveren van maatwerk-oplossingen. Samen met de designer wordt er, na een intakegesprek, een planning voor u uitgezet met meerdere contactmomenten. Zo kunt u het proces zelf op de voet volgen.

Ons Web Design Proces

Tyncreate-Kennismaking

Kennismaking

Tyncreate-Mockup

Mockup

wordpress

Design met WordPress

Tyncreate-Final-Design

Oplevering

Kennismaking

1

Kennismaking

Voor we een webshop voor je kunnen gaan maken, zouden we graag wat meer te weten komen over je bedrijf. Dit kan face to face of telefonisch, net wat u het prettigst vind.

In een kennismakingsgesprek stellen we enkele simpele vragen zoals “Wat wil je op de webshop verkopen?” en “Wat wordt de domeinnaam van je webshop?“. Ook zullen we wat meer over onszelf vertellen en waar onze expertise ligt.

2

Mockup

In deze fase zullen wij een visueel beeld maken van hoe uw webshop er uit kan komen te zien. Hierbij maken we als eerste de homepagina. Je krijgt op deze manier een goed beeld van hoe je webshop eruit kan komen te zien en na goedkeuring gaan we naar de volgende fase.

3

Ontwikkeling met WordPress

Voor de ontwikkeling maken wij gebruik van builders in WordPress, waarbij wij vanaf scratch een compleet nieuw template voor je maken.

Een belangrijk voordeel van WordPress is dat de tool volledig is te optimaliseren voor Google. Daarnaast is het ook erg makkelijk in gebruik voor jou als klant. 

oplevering

4

En Klaar!

Na de test fases en revisie rondes met jou als klant, kunnen we bij goedkeuring de site gaan overzetten. Dit kan op een server van ons of uw eigen hosting, net wat je zelf het prettigst vind.

Wanneer de site live is rest er voor ons alleen nog het SEO gedeelte (optioneel) en onderhoud aan de website als updates etc.

Uitgelichte Projecten

Een responsive webshop laten maken, die ook nog hoog scoort in Google?

Veel mensen shoppen tegenwoordig bij online webwinkels. Dit doen ze vaak even snel op hun telefoon of tablet. Het is dus belangrijk dat je website er op mobiel en tablet goed uit ziet. Dit noemen wij “responsive”. Besluit u om door ons een website laten bouwen voor uw onderneming, dan nemen wij de gebruiksvriendelijkheid op mobiel en tablet erg serieus. Het is belangrijk dat u geen klanten misloopt, omdat zij de website niet goed kunnen zien en/of lezen.

Wij zorgen niet alleen dat de website op mobiel en tablet goed te zien is. Voor klanten die bij ons een webshop laten bouwen integreren wij ook SEO. SEO zorgt ervoor dat u hoger in Google komt te staan, wat betekent dat u meer klanten zou krijgen. Naast het SEO ready maken van uw website zijn er ook een hoop andere technieken die nodig zijn om u op de 1e pagina te krijgen. Wilt u meer weten over wat wij doen met SEO? Klik dan hier.

webshop laten maken wat zijn de kosten?​

Een webshop laten maken is een slimme zet voor iedereen die zijn of haar producten of diensten online wil aanbieden. Het is een uitstekende manier om jouw doelgroep te bereiken en tevens de verkoop van jouw producten te verhogen. Echter, de kosten van een webshop laten maken kunnen een reden zijn om hierover na te denken. Hieronder geven wij je meer informatie over de kosten van een webshop laten maken.

De kosten voor het laten maken van een webshop kunnen sterk variëren. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type webshop, het aantal pagina’s en de gewenste functies en features. Een eenvoudige webshop laten maken kan al vanaf €1.000,- tot €2.000,-. Echter, de kosten kunnen oplopen wanneer je een meer complexe webshop wilt laten maken met bijvoorbeeld een grote database aan producten en diensten.

Als je op zoek bent naar een meer op maat gemaakte oplossing voor het laten maken van een webshop, dan kun je het beste kiezen voor een professionele webdesigner of webbouwer. Bij een professional kun je rekenen op een webshop die volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften, en die bovendien volledig voldoet aan de huidige SEO-richtlijnen. Dit kan resulteren in meer verkeer naar jouw webshop en uiteindelijk meer verkoop.

Een WordPress webshop laten maken: betrouwbaar en professioneel

Tegenwoordig gebruiken al veel websites WordPress als basis, zelfs al 23%. Dit is veel meer dan concurenten als Joomla en Drupal. WordPress websites zijn betrouwbaar en professioneel. Ook is het systeem achter de website makkelijk in gebruik voor u als u aanpassingen wilt doen. Wij bouwen de website altijd met een builder in WordPress, dit zorgt ervoor dat wij nog meer opties hebben om een gebruiksvriendelijk design neer te zetten. Samen met de Woocommerce plugin maken wij er een professionele webshop van.

WordPress webshop laten maken

Als je op zoek bent naar een professionele en betrouwbare manier om een WordPress webshop te laten maken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons kun je een volledig functionele en geoptimaliseerde webshop laten maken die volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Een van de beste manieren om een WordPress webshop te laten maken is door middel van WooCommerce. Dit is een populaire en gebruiksvriendelijke plugin die speciaal is ontworpen voor het bouwen van webshops. WooCommerce biedt een scala aan functies en mogelijkheden waarmee je eenvoudig producten kunt toevoegen, betalingen kunt verwerken en klantgegevens kunt beheren.

Bij het laten maken van een WooCommerce webshop is het belangrijk om rekening te houden met de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van de website. Door de juiste SEO technieken toe te passen, kun je ervoor zorgen dat jouw webshop hoog scoort in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. Dit kan resulteren in meer verkeer naar jouw webshop en uiteindelijk meer verkoop.

Ons team van ervaren WordPress ontwikkelaars is gespecialiseerd in het bouwen van geoptimaliseerde WooCommerce webshops. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop voldoet aan alle SEO-richtlijnen en dat deze snel en betrouwbaar is. Bovendien bieden wij ook aanvullende diensten aan zoals website onderhoud, beveiliging en hosting.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele partner om jouw WordPress webshop te laten maken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij jou kunnen helpen met het bouwen van een geoptimaliseerde WooCommerce webshop die aansluit bij jouw wensen en doelen.