Home 9 Webshop laten maken

Webshop laten maken Leiden

Vertrouwd door tientallen tevreden klanten Wij leveren maatwerk Tot 70% betere user experience
Tyncreate-Webdesign-service

Tijd voor een webshop die gaat scoren?

Wij bieden dé oplossing! Wij maken functionele webdesign’s. Alle sites die wij bouwen zijn geoptimaliseerd voor Google. Dit betekent dat de websites beter worden gevonden in Google. Wij worden beoordeeld met een 4.8 uit 5 door klanten op Google.

Bel mij terug Webdesign Leiden

Stap 1 van 2

onze Prijzen

Kies uw Pakket

Hieronder vindt u onze verschillende pakketten

BASIS
 

€549 v.a. prijs

Gratis Proefontwerp

SEO Vriendelijk voor Google

Social media integratie

1 Jaar Gratis Hosting (Inbegrepen)

Gratis SSL Beveiliging

Modern website Design

Responsive Design

Conversie Optimalisatie

10-pagina website

Google maps integratie

Gebruiksvriendelijk CMS

Snelheid Optimalisatie

STANDAARD
 

€849 v.a. prijs

Gratis Proefontwerp

SEO Vriendelijk voor Google

Social media integratie

1 Jaar Gratis Hosting (Inbegrepen)

Gratis SSL Beveiliging

Modern website Design

Responsive Design

Conversie Optimalisatie

20-pagina website

Google maps integratie

Gebruiksvriendelijk CMS

Snelheid Optimalisatie

PREMIUM
 

€1149 v.a. prijs

Gratis Proefontwerp

SEO Vriendelijk voor Google

Social media integratie

1 Jaar Gratis Hosting (Inbegrepen)

Gratis SSL Beveiliging

Modern website Design

Responsive Design

Conversie Optimalisatie

30-pagina website

Google maps integratie

Gebruiksvriendelijk CMS

Snelheid Optimalisatie

WooCommerce Integratie

aan het werk 2

Professionele webshop laten maken​

Wilt u een professionele webshop laten maken? Tegenwoordig is online verkopen de nieuwe manier van geld verdienen met je winkel. Maar hoe start je? Een webshop laten maken doe je bij ons! Wij hebben veel ervaring met het opzetten en maken van conversie gerichte webshops. Daardoor weten wij precies wat er allemaal voor nodig is om successen te behalen met uw webshop. Wij passen de beste technieken toe en zorgen voor een professionele webshop.

Webshop laten maken kies voor maatwerk

Bent u op zoek naar een professionele webshop? Of Wilt u graag een complexe maatwerkoplossing voor uw website? Ons team, met front- en backend developers, is gespecialiseerd in het aanleveren van maatwerk-oplossingen. Samen met de designer wordt er, na een intakegesprek, een planning voor u uitgezet met meerdere contactmomenten. Zo kunt u het proces zelf op de voet volgen.

Ons Web Design Proces

At vero eos et accusamus iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos at dolores molestias excepturi sint occaecati cupiditate.

Tyncreate-Kennismaking

Kennismaking

Tyncreate-Mockup

Mockup

Tyncreate-Divi

Design met Divi

Tyncreate-Final-Design

Oplevering

Kennismaking

1

Kennismaking

Voor we een webshop voor je kunnen gaan maken, zouden we graag wat meer te weten komen over je bedrijf. Dit kan face to face of telefonisch, net wat u het prettigst vind.

In een kennismakingsgesprek stellen we enkele simpele vragen zoals “Wat wil je op de webshop verkopen?” en “Wat wordt de domeinnaam van je webshop?“. Ook zullen we wat meer over onszelf vertellen en waar onze expertise ligt.

2

Mockup

In deze fase zullen wij een visueel beeld maken van hoe uw webshop er uit kan komen te zien. Hierbij maken we als eerste de homepagina. Je krijgt op deze manier een goed beeld van hoe je webshop eruit kan komen te zien en na goedkeuring gaan we naar de volgende fase.

3

Ontwikkeling met Divi

Voor de ontwikkeling maken wij gebruik van Divi, dit is een builder in wordpress waarbij wij vanaf scratch een compleet nieuw template voor je maken.

Een belangrijk voordeel van Divi is dat de tool erg snel is en volledig geoptimaliseerd is voor Google. Daarnaast is het ook erg makkelijk in gebruik voor jou als klant. 

oplevering

4

En Klaar!

Na de test fases en revisie rondes met jou als klant, kunnen we bij goedkeuring de site gaan overzetten. Dit kan op een server van ons of uw eigen hosting, net wat je zelf het prettigst vind.

Wanneer de site live is rest er voor ons alleen nog het SEO gedeelte (optioneel) en onderhoud aan de website als updates etc.

Een responsive webshop laten maken, die ook nog hoog scoort in Google? ​

Veel mensen shoppen tegenwoordig bij online webwinkels. Dit doen ze vaak even snel op hun telefoon of tablet. Het is dus belangrijk dat je website er op mobiel en tablet goed uit ziet. Dit noemen wij “responsive”. Besluit u om door ons een website laten bouwen voor uw onderneming, dan nemen wij de gebruiksvriendelijkheid op mobiel en tablet erg serieus. Het is belangrijk dat u geen klanten misloopt, omdat zij de website niet goed kunnen zien en/of lezen. Wij zorgen niet alleen dat de website op mobiel en tablet goed te zien is. Voor klanten die bij ons een webshop laten bouwen integreren wij ook SEO. SEO zorgt ervoor dat u hoger in Google komt te staan, wat betekent dat u meer klanten zou krijgen. Naast het SEO ready maken van uw website zijn er ook een hoop andere technieken die nodig zijn om u op de 1e pagina te krijgen. Wilt u meer weten over wat wij doen met SEO? Klik dan hier.

Een WordPress webshop laten maken: betrouwbaar en professioneel

Tegenwoordig gebruiken al veel websites WordPress als basis, zelfs al 23%. Dit is veel meer dan concurenten als Joomla en Drupal. WordPress websites zijn betrouwbaar en professioneel. Ook is het systeem achter de website makkelijk in gebruik voor u als u aanpassingen wilt doen. Wij bouwen de website altijd met een builder in WordPress, dit zorgt ervoor dat wij nog meer opties hebben om een gebruiksvriendelijk design neer te zetten. Samen met de Woocommerce plugin maken wij er een professionele webshop van.