Home 9 Project 9 Unlock Scheveningen
Unlock Scheveningen
De uitgebalanceerde combinatie van beelden, tekst en elementen maken dat je enthousiast en nieuwsgierig word naar deze fantastische escape rooms.
Home unlock
Escape room pagina
Activiteit pagina
Unlock Scheveningen

Unlock Scheveningen is een leuk en gezellig bedrijf. Je kunt hier verschillende Escape rooms spelen en ook de VR games zijn erg leuk. Je kunt hier terecht met vrienden, familie of een geweldig leuk kinderfeestje organiseren. Ook kun je de escape rooms combineren met sportieve of teambuilding gerichte activiteiten en afsluiten met een overheerlijke BBQ.

Hoe hebben wij deze opdracht voltooid.

Unlock Scheveningen heeft verschillende uitdagende Escape Rooms en VR games. Hiernaast zijn er nog allerlei andere activiteiten te boeken en staat het vooral bekend om de leuke kinderfeestjes.

De uitdaging

Mensen moeten de complete escape room ervaring krijgen als ze op de website komen. Daarbij moeten ze makkelijk kunnen vinden welke escape rooms wij hebben, wat onze prijzen zijn en moeten ze makkelijk een offerte kunnen aanvragen.

De oplossing

We hebben een spannend en misterieus design ontwikkeld waarbij prijzen, knoppen en reviews flink opvallen door hun positie en kleuren. De visuele beelden (foto’s) en content maken het geheel een ware beleving. De escape rooms zijn meteen in beeld waardoor iedereen een goed idee heeft wat er geboekt kan worden.

Tyncreate-Launch-Icon

Oplevering

2021 K4

wordpress

Platform

WordPress

Tyncreate-Sample-Logo

Klant

Unlock Scheveningen

Bekijk hier de Hoogtepunten

Hiernaast hebben wij een aantal screenshots uit de website geplaatst, zodat je een beeld van de verschillende pagina’s kan krijgen.